Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Disney on Ice – ”Slå dig loss, slå dig fri, den tiden, den är förbi…”

Disney on Ice var det dags för i idag och jag tror det är 10:e eller 11:e året som jag går. Gick med dottern första gången när hon var ett par år och sedan har vi gått varje år sedan dess. Idag var det sönerna och jag som gick, dottern hängde hemma med en kompis :-)

Och jag måste säga att det var den bästa Disney on Ice som vi sett under alla dessa år. Med Ariel, Blunder och Sebastian från Den lilla sjöjungfrun. Skönheten och odjuret. Kalle Anka, Långben och Musse Pigg. Rapunzel och Eugen från Trassel och dagens stora favorit: Elsa, Anna, Sven och Olof från Frost (Frozen) :-) Det kändes som att alla barn och vuxna i Globen sjöng med i ”Slå dig loss, slå dig fri, den tiden, den är förbi…”.. Snö har väl aldrig stört mig…” (kolla in videon plus text längst ner)

Jag brukar varje år passa på att köpa biljetter till Disney on Ice i förväg till lågt pris till nästkommande år. Tror biljetterna släpps om ca 2 veckor, haha, det gäller att vara ute i god tid för bra platser ju, fniss, fniss :-)

1

 2  411 58 679 310   13 Disney on Ice, DOI2015, Frost, Frozen, Globen

 

3 reaktioner på ”Disney on Ice – ”Slå dig loss, slå dig fri, den tiden, den är förbi…”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *