Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Förändringens tid äntligen här..

Blev ju så glad när jag såg på Instagram i lördags att jag vunnit en tävling som Atousa hade där om en valfri behandling hos Klippoteket Hötorget plus en locktång :-) Lyckliga jag ringde salongen som hade en tid över till mig igår. Jag stressade dit efter jobbet och kom fram helt genomsvettig, haha. Det var typ 2 år sedan sist jag var och klippte mig så det var verkligen på tiden. Mitt relativt egen-ny-färgade mörka hår blev 2 dm kortare och fick en ljusare nyans med slingor. Helnöjd blev jag och hon var verkligen superduktig, Jessica som fixade ordning på mitt slitna, långa hår :-)

 Klippoteket Hötorget, Fotohella Frisör4Frisör5Frisör3

Frisör2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *