Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Mellandagsrea och Cookies in a Jar!

I går tog jag med mig stora kidsen in till stan för att kolla in mellandagsrean. Jag läste om att 3 personer svimmat i fredags när den stora rean satte igång. What!! Så fantastiska priser är det väl ändå inte, eller?! Jaja, vi åkte in och kikade i några olika affärer men hittade inte så mycket. Mest småsaker.

Mellandagsrea, Shopping, Selfie

En av julklapparna jag fick i onsdags var en fin glasburk med olika ingredienser i som hette ”Cookies in a Jar”, just i denna burk var det ingredienser till Chocolate Chip Cookies. Det enda som jag behövde lägga till var smör och ägg, sen var det bara att hälla i innehållet från burken och röra ihop till en smet. Rulla små bollar och in i ugnen. Jösses såå goda kakor! Recept nedan!

Cookies in a Jar, Chocolate Chip Cookies, Cookies

Recept: 26 kakor. Ugn 200 grader:

Vispa ihop 225g rumsvarmt smör med 2 små ägg.

Häll i 2,5dl vetemjöl, 3 dl havregryn, 1,5dl farinsocker, 1 dl strösocker, 1 dl vit choklad (bryt i små bitar), 1 dl mörk choklad (bryt i små bitar), 2,5 tsk bakpulver, 3 tsk vaniljsocker. Rör ihop till smidig smet och ställ in i kylen 1 timme. Ta ut och rulla ihop 26 bollar och lägg på plåt med bakplåtspapper. Grädda i mitten av ugnen i ca 10 minuter :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *