Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Bloggen julpausar – Följ mig på Instagram :-)

Då tar jag lite julledigt och andas lite frisk Hälsingeluft och myser med släkt och vänner. Jag tar en kortare paus med bloggen över jul. Följ mig under tiden på Instagram under namnet ”fotohella” GOD JUL på er!

Instagram, Fotohella

En reaktion på ”Bloggen julpausar – Följ mig på Instagram :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *