Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 46 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på [email protected] vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Ledsen, chockad och ledsen..

Alltså det här har varit den värsta veckan i mitt liv, so far!! Jag berättade ju om vad som hände i måndags då vi ramlade med cykeln men också att lilleman hade dubbel öroninflammation, men utan symtom. I tisdags kändes han ändå pigg och frisk och vi tänkte att han skulle gå på dagis i onsdags och att jag skulle jobba.

Men i tisdags kväll hände det som inte får hända 🙁 Jag och han stod i köket och lagade mat, och precis när jag skulle lyfta av pastakastrullen så vinglade han till och höll på att ramla ner från sin stol. Reflexen jag fick då var att rädda honom från fallet, vilket gjorde att jag släppte ena sidan på kastrullen, vilket gjorde att kokande vatten skvätte ur och rakt på min lilla älskade son. Helt fruktansvärt! Han skrek! Jag skrek! Sambon kom inrusandes till köket och vi ihop kastade oss in i duschen med honom samtidigt som vi hade 112 i luren. Vi såg ju att han fått brännskador på både rygg och ett ben. Vi blötte handdukar och la på såren. Lilleman grät och skrek. Jag grät och sa förlåt, förlåt, förlåt!

Vi fick rådet att genast åka in till akuten vilket vi gjorde. Väl framme på första sjukhuset tog de hand om honom snabbt och satte bandage runt såren och skickade oss vidare till Astrid Lindgrens sjukhus. När vi kom dit fick vi också snabbt komma in på ett rum. Läkare kom in, kollade in skadorna. Tvättade rent. Fick stort plåster. Bandage utanpå. Sköterskor kom in. Vi stannade länge men fick åka hem sent på kvällen.

Igår var det återbesök och dags för att lägga om nya plåster/bandage. De bedömde att det var ytlig 2:a gradens brännskada han fått. Och att de tror att det kommer att läka bra. Håller verkligen tummarna för det. Lilleman har verkligen varit en kämpe genom detta. Klarat av allt bra. En stark liten kille. Som trots detta är sitt glada vanliga jag, vilket är härligt att se. Däremot mitt samvete som mamma. Ja, det går inte att beskriva hur dåligt jag mått denna vecka, och när jag jobbade i onsdags var jag fortfarande i chock och grät en hel del 🙁

Min lilla, lilla kille. Älskar dig!

         IMG_6485

8 reaktioner på ”Ledsen, chockad och ledsen..

  1. Min mardröm när jag lagar mat tillsammans med min dotter =(
    Ush så fruktansvärt och förstår hur jobbigt det måste känts men det läkare och ni gjorde allt rätt =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *