Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 46 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på [email protected] vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Isfläck och fall med cykel… och lite ögon/öroninflammation..

Yngsta sonen hade ögoninflammation förra veckan, vissa dagar var bättre, andra sämre. I helgen var det bra men i morse så var ett öga igenklibbat igen. Då var det liksom inte läge att gå till dagis utan jag fick vända i dörren på väg mot jobbet och vabba istället. Planen var att åka till vårdcentralen för att kolla läget. Vi cyklade först med storebror till skolan strax före 08 i morse och precis när vi svängde in på skolgården så hände det. Vi lyckades cykla på den enda isfläcken på skolgården och fallet blev hårt. Jag slog i hela min högra sida och vänstra knä och blev dyngsur eftersom det var massor av vatten på marken. Men jag var snabbt uppe på fötter då lilleman satt bakom mig på cykeln och föll lika hårt. Jag trodde ett tag att han klämt något men han verkade okej förutom allt gråt. Jag grät också, blev så chockad! Vi fick snabb hjälp av andra föräldrar som såg vårt fall. Tack till er!

Vi lämnade storebror på skolan och styrde våra steg tillbaka mot cykeln för att ta oss vidare mot vårdcentralen. Hmm, nja, cykeln gick inte att åka på insåg jag snabbt. Bakhjulet hade låst sig helt och hela cykeln var liksom sned. Så vi fick lämna den i regnet vid skolan och promenera, blöt som jag var med lilleman mot VC. Framme så var det otroligt många människor som skulle till läkare just i morse, så vi fick vänta. Väl inne så berättade jag om vårt fall så doktorn kollade att lilleman var okej i kroppen, vilket han verkade vara förutom ett skrapsår på sidan av huvudet efter fallet. Sen kollade hon ögat och skrev ut ögondroppar (som sen visade sig vara slutsåld på alla apotek) Suck! Sen kollade hon hans öron och sa att oj, ja han har öroninflammation, i båda öronen. Va!! Han har ju inte visat några symtom ju, sa jag.

Efter VC gick vi på Konsum och köpte glass och efter det skulle jag köpa ett frimärke. Vad gör min lilla kille då? Jo, han går rakt in i brevlådan som sitter utanför affären och krockar i med sitt huvud!! Vilken tur att cykelhjälmen var på!

Vilken start på denna vecka, usch! Inte riktigt optimalt när jag nyss börjat nytt jobb. Men vad göra? Barnen går alltid i första hand  

Vi på vc

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *