Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Lycka att få paket från Loppi :-)

Alltså vilken lycklig liten kille som fick öppna paketet från Loppi.se idag. Med flera olika ätbara produkter att testa från Coop Änglamark. Öppa den, öppa den sa han om varje sak och Mmmmm. Hihi, min söta lilla kille. Tack för att vi fick testa denna blogbag!

Det var nyheter som Klämmis med äpple, jordgubbar, banan, hallon och svarta vinbär.

Klämmis med Äpple, banan, aprikos, mango och persika.

Knölis med Äpple, morot, sötpotatis och palsternacka med lite mindre sötma i smaken. Samtliga med len konsistens.

Det fanns också goda och klassiska ekologiska fruktdrycker (utan tillsatt socker) och majskrokar (glutenfria) som är en stor favorit hos lilleman och har varit läänge :-)

Produkterna är KRAV-märkta och producerade på ekologisk grund med extra höga krav på djuromsorg, hälsa, socialt ansvar och klimatpåverkan. 

loppi2 loppi3 loppi4 Loppiblogbag, Loppi.se, Loppi, Coop, Coop Änglamark

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *