Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Alla borde få en GOD jul…

250.000 barn! Så många barn är det som idag lever i fattigdom i vårt land. Barn vars föräldrar inte har råd att köpa mat, frukt eller toapapper de sista dagarna i månaden, än mindre julklappar. Barn som inte kan delta olika aktiviteter för att föräldrarna inte har råd med gympaskor, skridskor, matsäck etc. Helt fruktansvärt tycker jag att det kan vara så här år 2014.

Många är det som hjälper och bidrar för att så många som möjligt ska få det bra eller bättre men det behövs alltid fler.
Via Stiftelsen Sveriges Barn kan du hjälpa dessa barn, direkt! Genom att bli månadsgivare. Läs mer på deras sida.

Ett företag som tagit detta på allvar och verkligen vill hjälpa till är Litenleker.se, de har gjort en funktion i sin kassa där man har möjlighet att dels avrunda köpbeloppet uppåt samt att man även kan köpa ”produkter” som man skänker till ett behövande barn. De är också så generösa att de skänkt en större summa pengar som en startpott i insamlingen till Sveriges Barn. Heja er!

Tillsammans gör vi skillnad! Alla barn ska ha kärlek, mat och omtanke i sin vardag. Jag skickar ett   ♡ och en kram till alla som behöver det idag och alla andra dagar! Och jag önskar såå och vill att alla barn ska få uppleva en GOD Jul.

Stiftelsen Sveriges Barn                                              Litenleker.se

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *