Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Jobb, Globen, Sleepover :-)

Alltså vilken tuff vecka det har varit. Jag har inte hunnit skriva så mycket och har liksom grejer på hög som ska göras. Jag började ju att jobba i måndags och fick rätt snabbt veta att jag även skulle jobba igår lördag. Så en tuff start på första veckans heltidsjobb. Mer om jobbet senare 😉 Igår när jag slutade rusade jag mot t-banan och hemåt eftersom dotterns kalas ”sleepover” började 16.30. Vi bjöd på tacobuffé, läsk, en härlig baskettårta och efteråt fick tjejerna plocka ihop en varsin goodiebag av småsaker jag slagit in i små paket :-)

IMG_6105 IMG_6097

Sen tog jag med mig dottern med vänner till Globen och The show of Christmas. Vi hade toppenbra platser, 3 rader från scenen och lyssnade/kollade på Veronica Maggio, Petter, Titiyo, Thomas Ledin mfl. Konferencier Mark Levengood :-)

 IMG_6120           IMG_6122 IMG_6124     IMG_6133 IMG_6135 The show of christmas, Kf IMG_6158 IMG_6160

Jag gjorde mitt bästa innan showen att försöka få till att tjejerna skulle få träffa Veronica Maggio men det gick inte då hon hade en bokad taxi direkt efter showen. Men skam den som ger sig tänkte vi så efter showen hängde vi vid VIP entrén och hoppades på att hon skulle dyka upp. Kallt som bara den ute, brrrr. Tjejerna övade lite Catwalk på röda mattan. Men Veronica verkade ha tagit en annan väg ut från Globen för vi såg henne inte. Men, men.. När vi kom hem igen blev det popcorn, chips och tjejsnack för dottern och vännerna till typ 03 i natt.

IMG_6177 IMG_6178

Trötta mamman slängde sig ner i soffan igår, typ 5 minuter, sen vaknade yngsta sonen. Livet som 3 barnsmorsa ;-). Imorse klev jag upp och ordnade amerikanska pannkakor och lite annat till frukost. Alla tjejer verkar ha haft skoj!

IMG_6190 IMG_6196

En reaktion på ”Jobb, Globen, Sleepover :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *