Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

12 år som mamma!

Alltså vart tar tiden vägen?!? Min lilla tjej fyller 12 år idag!! What, hon som bara var en bebis typ igår. Ja det är märkligt, men jösses vad man kan älska en liten människa. Jag kommer ihåg det som igår när jag och sambon satt i bilen år 2002 på väg in till förlossningen och konstaterade att nu är vi två, men när vi åker hem är vi tre. En förlossning som höll på länge. Måånga timmar blev det, men det var såklart värt väntan. En häftig känsla som är svår att beskriva.

Min finaste dotter i hela världen. Som jag är så otroligt stolt över. Som jag älskar såå mycket! Som är klok, vacker, smart, rolig och helt underbar. Och hon är min dotter. Grattis till dig på din dag

Lovina 12

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *