Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Skridskodisco Deluxe!

Kvällen har spenderats på isen här i närheten där det varje lördag mellan kl 18-20 är Skridskodisco (när det är säsong). Det spelas musik, man åker skrillor och det finns korv och hamburgarförsäljning :-) Ikväll hade sonens klass bestämt att de skulle ses där så vi hängde där, föräldrar som barn. Lite svajigt var det allt att ställa sig på skridskor. Var flera år sedan sist för min del. Men det gick bra och det var mysigt att få en stund bara jag och sonen.

Skridskor1 Skridskor2

Skridskor4 Skridskor3

One thought on “Skridskodisco Deluxe!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *