Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Vet inte vad jag känner… är bara trött och..

Alltså vilken vecka vi haft, magsjukor, förkylningar och nu en rejäl hosta på lilleman. Det som är så viktigt med sömn, i natt har jag väl sovit kanske 4 timmar, sambon typ 2! Inte roligt och jag som har så mycket att ”göra klart” innan nya jobbet sätter igång på måndag :-) Såklart är jag glad för jobb, men små detaljer drar ner på glädjen.. Jag tycker det ska bli kul att börja jobba där, det är inte det. Utan mest att jag fick beskedet i går och att jag börjar redan på måndag. Så det blir mycket fix idag med ändring av dagistider och annat som måste planeras om. Plus att jag är aptrött! (Och att jag känner att vid min ålder och den erfarenhet jag har är värd en rimlig lön).

Tänk att pengar ska spela så stor roll. Skulle önska att det bara sådär dök upp en stor summa pengar på kontot som gjorde att jag slapp oroa mig för allt som jag gör nu. Och det är klart det känns att inte kunna hämta lilleman tidigt från dagis längre. Men missförstå mig inte, jag vill verkligen jobba och komma ut i det sociala livet igen. Men det är en vanesak antar jag. Lilleman kommer ha det toppen på dagis och jag får väl helt enkelt krama om honom och mina andra två hjärtan extra mycket när jag kommer hem efter jobbdagen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *