Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 46 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på [email protected] vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Vi testar Loppi Blogbag

Att få testa LOPPI Blogbag är roligt för alla tycker familjen 🙂 Denna gång var det produkter som var riktat till barn mellan 1-3 år. Så perfekt för lilleman 🙂 Det första som ”slets” upp ur kartongen var den lilla Citroënbilen. En liten miniatyr av nya Citroën C4 Picasso som lilleman körde runt, runt med på mattan och golvet. Sen var det dags att testa fruktriset från Semper, som är som ett mellanmål, ger energi och är mättande. (bild nedan)

ACO Minicare Kräm är perfekt så här i vintertid då luften ute är kall och huden blir torr. Just den här vi testar är extra fet, 60% fett. En kräm som skyddar och återfuktar. Toppen säger jag 🙂 Folksams barnkit får perfekt plats i väskan. Alltid bra att ha med om olyckan är framme, innehåller bland annat olika sorts plåster, brännskadegel och solskyddskräm. Gröten från Semper ville min lilla kille också smaka på en gång men han var nog alldeles för mätt för han orkade ingenting, men han testade i alla fall 😉 Gröt i klämpåse som är lika god varm som kall 🙂  Pipmuggen från Philips Avent ska min lilla guddotter få, en mugg som med sin unika ventil motverkar spill. Och det underlättar för barnet att handtagen är mjuka liksom pipen.

Ytterligare en favorit för lilleman är Bamse och har varit ett tag här hemma. Så när lilleman upptäckte att det fanns en Bamsetidning i kartongen så blev han glad. ”Bamse för de yngsta” är en tidning specialskriven för barn mellan 1-4 år med färgstarka och stora bilder. (bild nedan)

LOPPIblogbag, LOPPI, Blogbag, Fotohella IMG_5836      IMG_5918

Så ett stort Tack för att vi fick testa LOPPI blogbag 🙂 !!

En reaktion på ”Vi testar Loppi Blogbag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *