Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Tidningskungen.se

Många tips blir det från mig inför jul, för ja, jag har tre barn och ja, jag vill överraska dem och göra dem glada. Såklart så blir de glada för det lilla, för det är så de är uppfostrade, men jag är som jag är och letar och letar efter just den där sista grejen som jag kan köpa i present eller till jul, det där speciella som blir pricken över i:et till dem 😉

Så varför inte en prenumeration tänker jag, två flugor i en smäll liksom, roligt att få hem i brevlådan och bra för att det blir läsning. Nu läser mina barn rätt mycket böcker redan, men en tidning och speciellt Kalle Anka blir ju lite annat. Så ja, det är min tanke och då har jag kollat in Tidningskungen.se som förmedlar beställningar av prenumerationer för  olika tidningar och förlag. De erbjuder bra erbjudanden och billiga prenumerationer på alla tidningar och det finns 800 olika titlar att välja bland.

Något som är toppen är att prenumerationerna är tidsbestämda. Det vill säga att de avslutas automatiskt efter att du fått de antal nummer du beställt. Det går också alldeles utmärkt på deras hemsida att beställa en prenumeration som en present åt någon eller att köpa ett presentkortet där mottagaren själv väljer från ett stort utbud av tidningar, pockets och ljudböcker.

Perfekt present till både stor som liten där alla kan hitta något som passar. Kolla in sidan vetja!! För oss, eller framförallt till barnen blir det en prenumeration av Kalle Anka, som varit en favorit sedan jag var liten och är fortfarande :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *