Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Årets julklapp till yngsta sonen :-)

Alltså jag blev så glad när jag såg denna bild igår på Tidningen Mamas Instagram, vilket bra tips till oss småbarnsföräldrar. (Läs mer om boken på Raben&Sjögrens hemsida). Kan inte bli en bättre julklapp till yngsta sonen. Alla mina barn har älskat Pippi Långstrump, vem gör inte det liksom. Vi är en familj som verkligen gillar de flesta sagor och berättelser av Astrid Lindgren och även att sjunga alla sånger. Toppen :-)

Och nu så vill jag sjunga, Pippis Långstrump, Rabén&Sjögren, Årets Julklapp, Fotohella, Mammablogg, Familjeblogg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *