Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Fredagsmys och Nattvandring

Klart jag hann med lite fredagsmys igår med kidsen, popcorn och chips = mums! Sen var det dags för mig och några föräldrar ur sonens klass att nattvandra och kolla runt i området där vi bor att allt var som det skulle.

fredagsmys

Vi samlades i parkleken och tog på oss Nattvandringsjackorna. Vi promenerade runt i området mellan kl 21-00.30 ungefär. Och det var en vääldigt lugn kväll. Kan ha varit på grund av det halvtaskiga vädret ute. Vi gick runt till fritidsgårdar, på skogsstigar, utegym, kollade skolgårdar, dagisgårdar, ja överallt på ställen där ungdomar kan tänkas ha eventuella fester. Vi finns ju till för att skapa trygghet, så att ingen ungdom/barn mår dåligt någonstans eller att någon gör något de inte ska. Och jag vet, mina barn är inte så gamla men på vår skola börjar föräldrar nattvandra redan i klass 1 för att kolla andras ungdomar och inte ”jaga” sina egna. Känns tryggt tycker jag att det finns föräldrar ute i området på helgerna.

Nattvandring

One thought on “Fredagsmys och Nattvandring

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *