Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Vill tipsa om en fantastisk liten tjej..

Min bloggkollega Jennys dotter är en otrolig liten tjej. Eline är endast 2,5 år och älskar att pärla armband. Hon har ett medfött funktionstillstånd, dysmeli, född med bara en hand. Jag menar att det skulle ju vara svårt med två händer att pärla som litet barn och hon gör det endast med en. Imponerande tycker jag, verkligen en liten kämpartjej! Mamma Jenny hjälper till ibland, och det som är så bra och fint av dem är att de har bestämt sig för att hjälpa och stötta Ågrenska, som är ett nationellt kompetenscentrum för barn & ungdomar med sällsynta diagnoser.

 

Så varför inte köpa ett fint hantverk i julklapp till någon? Armbanden säljs för 75kr och då går 50kr till Ågrenska.
Armband med änglaberlock säljs för 100kr och då går 75kr till Ågrenska. För mer info och beställning, kolla in deras Facebook-sida Fem Fingrar Design :-) Pärla1 Dysmeli, Fem fingrar design

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *