Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Personliga presenter från Smartphoto

Personliga presenter är bland det roligaste jag vet att göra och att ge bort, speciellt fotopresenter. Och igår fick jag hem min beställning från Smartphoto. Bland annat en kudde med personliga motiv till yngsta sonen att ha och titta på. Han föll för den direkt och pekade och skrattade :-) Det fanns flera olika mallar att välja bland och jag gillade denna där många bilder fick plats med vit bakgrund. Kudden är i storlek 40×40 cm och det är både fodralet och själva kudden som ingår :-) (Sorry för bildkvalitén, mobilen vet ni)

Smartphoto, Personlig present, Kudde, Present, Tips, Mammablogg, Familjeblogg, Fotohella

Den andra produkten jag gjorde är till mig själv. Eftersom mitt mobilskal är fallfärdigt så passade jag på att göra ett nytt plånboksfodral och med bild på mina kids. Tycker det blev fantastiskt bra! Info om produkten:

  • Foto på framsidan av plånboken
  • Finns för iPhone 4/4S, iPhone 5/5S, Samsung SIII och Samsung S4
  • Har två kreditkortsfack, ett sedelfack och ett telefonfodral med hårt skal
  • Full tillgång till alla funktioner och kamera

Smartphoto, Personlig present, Julklapp, Mobilskal

Jag gjorde även en tredje sak, men eftersom en viss person fyller jämna år snart så vill jag inte visa upp denna än 😉 Men kan väl säga att det går att göra vääldigt fina flasketiketter, även dom personliga, hihihi!

Ja, det fanns ju oändligt mycket att välja på bland alla personliga fotopresenter, till exempel frostade glas med foto, dörrmatta, väggklocka, sparbössa, dekorationer till julgranen och myycket mer. Kolla in sidan vetja, enkel att använda och enkelt att ladda upp bilder, länk ovanför :-) Gräv nu fram alla roliga foton, använd fantasin och börja skapa!

5 thoughts on “Personliga presenter från Smartphoto

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *