Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 46 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på [email protected] vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Familjen på Best Western Plaza Hotel

Igår eftermiddag tog vi bilen mot Eskilstuna och Best Western Plaza Hotel, en biltur på drygt 1 timme, vilket inte är någon tid alls. Eller jo, när det är bilköer på vägen så tar det ju sin lilla tid 😉 Hotellet ligger i centrala Eskilstuna och har förutom mysiga hotellrum även bra konferensmöjligheter, restaurang och lobbybar, massage och gym. Vi möttes av en väldigt trevlig receptionist som berättade att vi blivit uppgraderade till ett Superiorrum 🙂 och hon tipsade om bra restauranger i stan och gav oss en kod till fritt wifi i hotellbyggnaden. (sorry för mobilbildkvalitén, jag behöver verkligen en riktig systemkamera!!)

Mammablogg, Fotohella, Best Western Plaza Hotel, Eskilstuna, Superiorrum IMG_5260

En kylig kväll var det igår när vi promenerade från hotellet mot stan, vi passerade mysiga torget med häftiga ljuscirklar på marken när vi letade efter restaurangen. Och uppe i luften gick ”laserstrålar” genom stan, coolt!

IMG_5264 IMG_5265

Vi valde att äta middag på Hå Pe´s som serverade Tacobuffé till väldigt bra pris, 95kr/vuxen inkl en dryck. Våra stora kids åt tacos också men lilleman fick pommes, fredagsmys deluxe!

IMG_5267  Hå Pe´s, Håpes, Restaurant, Eskilstuna, Tacobuffé

På vägen hem mot hotellet gick vi in på en galleria där bland annat Panduro låg. Under höstlovet nu så körde de ett erbjudande om att barnen fick måla varsin porslinsmugg för bara 10kr, som vi fick ta med oss hem. Alla 3 målade.Panduro, Höstlov

Precis bredvid hotellet låg Godislandet, ja barnen har nog aldrig sett så mycket godis i hela sitt liv och vi gick glatt in och valde och plockade ihop en varsin påse smågodis, mums! När vi kom tillbaka till rummet började grabbarna att måla med kritorna som de fått i present av hotellet som låg på rummet, verkligen toppenservice och en överraskning för oss alla, tummen upp på den 🙂 Förutom kritor fick vi godis, dricka, chips, såpbubblor, gosedjur, klistermärken, smågodis och färsk frukt! Om vi var mätta på kvällen, svar JA! 😉 Vi kollade film och bara va, inga måsten.

IMG_5275 IMG_5278

Det allra bästa med att bo på hotell (förutom bekväma, sköna sängar) är ju frukosten, jag älskar hotellfrukost! Hittade också roliga snurrstolar utanför frukostmatsalen som grabbarna absolut måste testsnurra.

  IMG_5302 IMG_5303

Gym fanns att använda fritt för den som ville, men det är en åldersgräns på 16 år. Men det gick bra att dottern var där med sin pappa i morse, de tränade ca 30 minuter och var väldigt nöjda med maskinerna.

IMG_5307

Ja, ett stort gigantiskt TACK till en toppenvistelse på Plaza Hotel i Eskilstuna med strålande service,  och tack till dig Veronica och Heidi som hjälpte till med bokningen.

Jag rekommenderar verkligen detta hotell för alla er som är på besök i Eskilstuna eller kanske planerar en tur till Parken Zoo eller något annat, då har de bra Paket-erbjudanden. Fortsättning följer om vårt besök på Parken Zoo idag…

IMG_5309

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *