Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 44 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Tillsammans mot cancer

1 av 3 får cancer, vilket är en hög siffra. Fruktansvärt! Så många som drabbas av cancer. Jag har själv en nära anhörig som drabbats av bröstcancer men som tur nog klarade sig ur sjukdomen och idag är frisk. Igår kväll var jag och Mia på Cirkus och tv-galan, Tillsammans mot cancer. En kväll fylld av berättelser. En kväll fylld av olika öden. En kväll fylld av tårar. Och rädsla. Tårar för de barn som förlorade sin mamma och maken som förlorade sin fru. (Alltså barn som förlorar en förälder, nä det är bara för hemskt och tårarna rann) Tårar för den 25 åriga killen som vet om att han bara har några månader kvar i livet. Men även tårar av glädje för dem som kämpat sig igenom den svåra sjukdomen och överlevt. En väldigt känslofylld kväll. Också en kväll av bra musik och underhållning av Jill Johnson och Linnea Henriksson, Molly Sandén, Mando Diao, Freda´ och fler.

Genomgående temat i årets gala var att vi tillsammans kan besegra cancer – men alla måste hjälpas åt att ta fighten. Under kvällen uppmanades därför svenska folket att hjälpa till att besegra cancer genom att bli månadsgivare. Och det blev otroliga 20 500 nya månadsgivare under kvällen. Tilde de Paula Eby och Kristin Kaspersen ledde galan för andra året i rad. Några av landets mest framstående cancerforskare berättade om hoppingivande forskning och jag hoppas innerligen att cancer någon gång snart ska kunna besegras!

I slutet av galan, som är kulmen på Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj, presenterades rekordresultatet av kampanjen: 88,3 miljoner kronor. Jämfört med förra årets 63,5 miljoner kronor.

IMG_5172 IMG_5174 IMG_5175

Tillsammans mot cancer, Cancergala, Fuck Cancer, Cirkus, Rosa Bandet IMG_5166 IMG_5167 IMG_5169 IMG_5177 IMG_5178

One thought on “Tillsammans mot cancer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *