Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 44 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Tjejkväll, materiell lycka och vintertid :-)

Igår kväll träffade jag ett gäng mammor för middagsdejt, såå mysigt så. Vi var på en restaurang jag aldrig varit på förr, den heter K25, en mat- och restauranghall med bra mat mitt i stan. 250 platser och nio olika restauranger, ett kafé och ett bageri. Måste säga att det var bra priser :-) Jag valde en italiensk pasta rätt, Penne alla Vodka. Så god!! Och det blev en öl till 😉 God mat och härligt sällskap!

K25

Vilken dag vi haft idag. Jag klev upp tidigt i morse och trillade köttbullar och bakade en chokladkladdkaka. Klockan 10 kom min mamma och hennes man hit med en lastbil full med möbler och kartonger. Vi packade ur det som skulle in till oss. Lånade sen lastbilen och åkte och hämtade en soffa till vardagsrummet :-) Hemma igen så dukade jag fram lunch och sedan efterrätten. Sen skulle min mamma vidare till min lillebror med kartonger.

Vi tog sen en tur till min vän M som jag inte träffat på 4,5 år!! Helt otroligt vad tiden går snabbt. Men det kändes som igår och det var supermysigt att träffa henne och hennes familj igen. Hoppas inte att det dröjer alltför länge innan vi ses igen.

Nu ikväll har vi fixat och ställt i ordning nya soffan, äntligen en med schäslong 😉 , Snart blir det familjemys! Och glöm nu inte att ställa om klockan i natt 03.00, en timme bakåt, nu vankas det vintertid :-)

Inredning, soffa, vardagsrum, mammablogg, familjeblogg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *