Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 46 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på [email protected] vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Pressfrukost, Gratis jeans, Lindahls och fantastisk cheesecake :-)

Igår morse ringde väckarklockan tiidigt, det var bara att kliva upp för kl 7.30 mötte jag upp Angela och vi åkte tunnelbanan in till Kulturhuset och Rum för barn där det var pressfrukost och Våga vara snäll-stipendiet skulle delas ut för första gången. Vi fick en god frukost och sedan lyssna till bland annat Stefan Einhorn som pratade om snällhet. När vi gick därifrån fick vi med oss de nyutgivna Pelle Svanslös-böckerna. En bra start på morgonen 🙂 Tänk att det är 75 år sedan den första Svanslös boken gavs ut och för att uppmärksamma jubileet och de värdegrunder Pelle Svanslös utgår ifrån så instiftade Sagogränd AB detta stipendium som uppmärksammar bland annat förskolor och pedagoger som på olika sätt har arbetat med att utveckla barns förståelse för allas lika värde 🙂

Pressfrukost, Rum för barn, Kulturhuset, Våga vara snäll-stipendiet

Efter frukosten så chansade vi på att gå till närmaste Vero Moda affär eftersom jag kvällen innan fått ett sms där det stod att de första 5 kunderna i varje butik får ett par gratis jeans den 22/10. Visste inte om det var ett fejk mess eller inte, men vi var ju i stan och kunde lika gärna kolla. Vi trodde att det skulle vara låång kö, men vi var nummer 1 och 2, hihi!! Nya snygga jeans till oss. LYCKA! Hann även med halva-rea-priset-shopping på Kappahl.

Sen åkte vi förbi Reddvilles kontor och hämtade upp nyheter från Lindahls, det var grekisk drickyoghurt och laktosfri kvarg. Här ska testas! Efter det var det verkligen dags för lunch. Vi åt på Götgatan Stories, en god fiskgryta och avslutade med en fantastiskt god cheesecake, MUMS!

IMG_4987

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *