Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Invigningsfest och pressfrukost :-)

Ikväll ska jag på ett spännande event på New Beginnings – Stockholms nya holistiska center. Mediet och healern Jeff Jones är på plats på kvällens invigningsfest. Mingel, tilltugg, dryck och chans till att ställa frågor om healing, personlig utveckling och andlighet är lite vad jag och min fina vän Angela ska pyssla med ikväll.

New Beginnings, Rum för barn, Fotohella

Och i morgon bitti ska jag in till stan till Kulturhuset och Rum för barn på pressfrukost. Våga vara snäll-stipendiet ska delas ut och det bjuds på frukost. Kommer att bli en mysig start på morgonen. Och sällskap får jag av Angela :-) Det händer mer i veckan också, men det skriver jag mer om senare. Bland annat tjejmiddag på fredag och sedan lansering av en kalaskasse i helgen, spännande!!!

Rum för barn, Kulturhuset, Pressfrukost, Fotohella

3 reaktioner på ”Invigningsfest och pressfrukost :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *