Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 44 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Vinn Modets eller Viljans Julle!

För några veckor sedan träffade jag en fantastisk människa, nämligen skaparen av Jullarna och grundaren av Filur Design, Holmfridur, en livs levande ättling till Vikingar på Island. Holmfridur som är designer har en stor vilja att hjälpa utsatta barn som är ensamma och rädda. Och alla behöver vi någon att hämta kraft ifrån lite då och då, vuxen som barn. Och hennes Jullar kan vara just det, någon att förlita sig på och hämta kraft ifrån.

Jullarna är ett gäng isländska sagoväsen med magiska krafter, roliga former och härliga färger. Sju stycken figurer som var och en innehar sin alldeles egen speciella styrka: kärlek, mod, vänskap, passion, vilja, kraft och trygghet.

Julle, Jullarna, Filur Design, Tävling, Mammablogg

Vinst: Två av er vinner en varsin Julle, antingen:

Modets Julle Dirfa som ger dig det där lilla extra modet du behöver för att göra det du alltid velat men inte vågat, eller Viljans Julle Einrad som hjälper dig knyta näven och gå vidare när livet är som kärvast. Mysiga mjuka dockor som kan tvättas i 60 grader och är 35 cm höga. (Klicka på figurerna för mer info)

                                                     Modets Julle                                                                                  Viljans Julle

1                                          7

Tävling: För att ha chans att vinna vill jag att du berättar vilken av Jullarna just du vill vinna och varför! Det räcker med EN mening. Och det skulle vara roligt om du går in och Gillar Filur Design på FB :-) 😉 Tävlingen avslutas lördag 25/10 kl 18.00 då två vinnare utses.

Lycka till!

12 reaktioner på ”Vinn Modets eller Viljans Julle!

 1. Viljans Julle skulle göra sig fin här hemma då många viljor finns men ibland tryter de tänk att då få leka att Julle kan hjälpa.
  denne va oxå väldigt färgstark och kan nog locka till mycket lek.

 2. Hej! Jag är förskollärare och skulle gärna ha en Viljans Julle i min verksamhet. En Julle som kan hålla i handen och kramas när det är tufft.
  Vänliga hälsningar, Anna

 3. Tror att Tuva skulle älska en Viljans Julle, för med 3 storebröder kan man nog behöva en vilja av stål.

 4. Jag skulle välja modets Julle för att ge mig styrka att fullfölja mina drömmar, här och nu på väg mot framtiden.

 5. Jag skulle gärna vilja ge modets Julle till min dotter som skulle behöva lite extra mod vid morgonlämningarna i förskoleklass.

 6. Viljans julle hade passat bra till min lille Julian ”julle” som han kallas, den skulle även vara bra för mamma å pappa med

 7. Hejsan,

  Jag skulle vilja vinna Modets Julle för ibland behövs det där extra lilla modet när man ska exempelvis sova om natten men tycker det är läskigt för att det är mörkt eller bli påmind och pushad om något man inte riktigt vågar. Har en liten tjej som jag vet skulle älska denna så jag håller tummarna :)

  Önskar dig även en toppenfin dag! Hälsningar Frida

 8. En liten födelsepresent till en liten Sid
  Som ännu inte sett världens vidd
  I sin säng med en liten Viljans Julle
  han med all säkerhet en trygg och mysig natt fått skulle

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *