Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 41 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Vinnaren utsedd! Var det du som vann en heldag på Parken Zoo?

Hej hopp

Sorry att det tog lite tid innan jag skrev detta inlägg, kom lite emellan :-) Men hur som helst, TACK till alla er som varit med och tävlat om en heldag på Parken Zoo under ”spökveckan”. Jag gjorde en vanlig hederlig utlottning med papperslappar med era namn och vinnaren blev……. Trumvirvel…..

signatur Anette! GRATTIS :-) :-)

Jag mailar dig vilka uppgifter jag behöver av dig :-)

Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *