Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

En Nyhet – Skip Hop Zoo Paraply!

Missa inte nyheten från Skip Hop, Zoo paraply. Med smart fönsterruta som gör det lätt att undvika att krocka med andra. Samtidigt skydd från vind och vatten.

Ett handtag som är anpassat för små händer och en barnvänlig uppfällning gör det lätt att öppna och stänga paraplyet själv. När paraplyet är hopfällt, kan det viras ihop med ett kardborreband. 3D‐öron pryder paraplyets topp. Det får nog bli en uggla till yngsta sonen :-) Han har faktiskt inget eget paraply än. Och dessa är ju Superfina!

Det finns tre olika Zoo‐karaktärer: Uggla, Nyckelpiga och Apa.

paraply1 paraply2 Skip Hop Zoo Paraply, Skip Hop, Nyhet, Pressrelease paraply4

Fakta: Fönsterruta och 3D‐detaljer

Barnvänlig uppfällning

Mått: 66 cm långt, 73 cm i diameter

Tyg i 100% polyester

Ca‐pris: 179,00 SEK.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *