Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 44 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Tävling med värmande vinst :-)

Nu så här till hösten när det börjar bli ruggigt ute så passar det väl bra med en tävling där vinsten är en gosig filt från BLISS Sthlm. Filten Teddy finns i flera olika färger och har två lager, en sida som är stickad och en sida som består av mjuk teddy som är ljuvligt skön. Filten är tjock, men lätt i vikt.

teddy mörkgrå teddy mörklila teddy off white teddy rose teddy sand

Vinst: En person vinner en BLISS Sthlm Teddyfilt! (värde ca 349 kr)
Vinnaren väljer färg (med reservation för slut i lager).

Tävling: Vad är höst för dig? Skriv med EN mening vad höst är för just dig i en kommentar. Tävlingen avslutas lördag 18/10 kl 10.00. LYCKA TILL!

BLISS Sthlm, Amvina, Teddy, Tävling, Mammablogg

Fakta: • Storlek 100×80 cm • Tvättas i 40 grader • Teddy: 100% polyester • Stickad: 100% akryl.

31 reaktioner på ”Tävling med värmande vinst :-)

 1. Hejsan!

  Höst för mig är när när solen skiner och det susar lite lätt i träden som pryds av fantastiska färger i grönt, orange, gul och när solen ligger på så ser det nästan ut som guld. Jag ser fram emot skogspromenaderna på ett helt annat sätt, luften är friskare i och med att det är kyligare men också desto godare att dricka kaffe ute speciellt när solen ligger på.

  Kvällarna är mörkare och det är mysigt att tända ljus, när man ska sova hör man hur vinden blåser på utomhus. Hösten är en fantastisk årstid. Gott att bara kura upp i soffan med en bra bok :)

  Hälsningar Frida

 2. Höst för mig är då bladen på träden utanför får fina färger och då det är extra mysigt att sätta sig i soffan med en filt, en kopp te och tända en del levande ljus och mysa med familjen :-)

 3. Höst för mig är mysiga promenader med färgsprakande löv som virvlar runt. Sedan vira in sig i en Teddyfilt i Tv – soffan med någon man tycker om ! <3

 4. Hösten för mig är, klar luft, skitiga skor, Nisse som fångar dalande lönnlöv, barnen som hoppar i lövhögar och plaskar i vattenpölar. Tända ljus inomhus med eller utan doft. Att få krypa upp i soffan och gona in sig med en bra film på TV. En kopp te. Längtan till julen. Planera. Sortera. Njuta av solens strålar när den visar sig. Att unna sig livet och njuta av det vackra i naturen. Det är höst för mig.

 5. Höst för mig är doften av varm choklad och värmeljus, sittande under en varm och skön filt tillsammans med någon man älskar!

 6. Hösten är lugnet efter stormen, när sommarhetsen har lagt sig och den tryckande värmen gett sig iväg, kommer den höga luften med de vackra färgerna, de tända ljusen och sprakande brasorna och den trevliga samvaron med vänner och familj som var utspridda på olika semester resor under sommaren, det ända jag inte gillar med hösten är mörkret och regnet.

 7. Höst för mej är när minsta barnet sover som bäst ute i sin vagn, frisk klar höstluft slår det mesta under vilan :)

  Ha en fin helg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *