Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Mingel bland utställare på UnderBARA BARN

Fick med mig hela familjen idag på UnderBARA BARNmässan i Älvsjö. Inte alls lika ”hysteriskt” med folk idag, vilket var skönt. Fick höra att det varit ca 4000 besökare i fredags och 6000 igår.

Underbara barn, Underbarabarnmässan, Underbarabarn, Mässa, Älvsjö, Mammablogg

En av de mysigaste montrarna stod Pompidard för. Pompidard som vill göra de där plaggen som är enkla att välja, varje morgon. Hållbara kläder i storlek 80-120 och i utvalda kvaliteter som kamgarnsull, Ökotext-bomull, silke och cashmere. Och det är från Pompidard som min lilla kille har fått sin söta grodmössa ifrån :-)

IMG_4684

Precis som i fredags blev Kaatach bilhörna en favorit för lilleman idag, även storebror och sambon fastnade där medans jag och dottern gled fram bland alla spännande montrar.

IMG_4685

Oj så mycket fint det fanns hos Kids Concept, tyvärr hade mycket sålt slut redan i fredags så det jag hade tänkt shoppa idag var slutsålt, men lite hittade jag i alla fall till barnens rum :-)

IMG_4687

Tröstisar, en värld utan rädsla men full av kärlek. De uppfinner produkter som tröstar, skyddar eller gör livet lite enklare för dig. Speciellt om du är lite rädd eller ledsen. Produkter som gosedjursplåster, gosedjur, bulglass, svälja-lätt-tablett, sovklossar och mer.

”I september 2013 startade Tröstisar en aktivitet där alla som köper ett gosedjur i webbshopen samtidigt ger ett gosedjur till ett barn som fått diagnosen cancer. Det är ca 300 barn per år som insjuknar och målet är att alla dessa barn ska få en Tröstis som gosedjur på sjukhuset. Detta gosedjur får barnet självklart behålla och det är en vän som följer med barnet på en lång och svår resa in i framtiden”.

”Köp ett gosedjur och ge ett gosedjur till ett barn som nyss fått cancer”.

IMG_4688

Hos Barnskospecialisten fick vi massa bra tips på bra skor till höst och vinter men även ytterkläder. Det fanns även en chans att anmäla intresse för att bli nästa års testfamilj, dvs Barnskospecialisten förser en familjs barn med skor och kläder under en hel säsong. JA TACK säger jag :-) Och det är klart vi anmält oss!

IMG_4689

Här hittade jag en viktig monter, Sjukt Viktigt, en pysselbok som är lärorik, pedagogisk, inspirerande och unik för alla barn med tema kroppen, sjukhus, sjukdomar och döden. Längst bak i pysselboken finns en handledning för vuxna, med pedagogiska tips om hur man kan närma sig svåra ämnen med barn och som stimulerar till viktiga samtal mellan barn och vuxen. En pysselbok för ALLA barn!

IMG_4691

Härliga Bombadill, produkter som står för säkerhet, kvalité och smakfull design. Färgglada, mjuka och lekfulla bakverk.

IMG_4682

Tack för i år UnderBARA BARN!

Underbara barn

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *