Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Besökstoppen – Chans till veckans blogg!

Nu alla läsare och vänner, jag behöver er hjälp. Jag kan bli ”Veckans blogg”!

Gå in på länken Besökstoppen, i högra spalten lite längre ner finns en omröstning med rubriken ”Rösta på nästa veckans blogg”. Klicka i rutan bredvid Fotohella och Rösta! Enkelt och det går snabbt. Skulle vara skoj att vinna. Som ni kanske minns, sist jag var med så förlorade jag med ett fåtal röster i sista sekund och blev 2:a. Jag leder nu men inget är klart än. Det går att rösta en gång/dygn/person och jag tror det avgörs på torsdag till veckan :-)

Så heja er och heja mig :-)

Besökstoppen, Veckans blogg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *