Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 46 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på [email protected] vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

VIP på UnderBARA BARN

Igår var vi ett gäng bloggare som var inbjudna till en exklusiv förhandsvisning till Sveriges största barnmässa – UnderBARA BARN på Stockholmsmässan i Älvsjö. Vi fick god frukost och lilleman var så gullig när han packade sin egen frukostgoodiebag 😉 Han fick nämligen en liten papperspåse och i den packade han i en festis, en croissant, vindruvor och en kaka, han tog sin lilla tid så de bakom i kön fick vänta men han var väldigt stolt över sin påse, sen satte han sig på sin filt på golvet och hade picknick 🙂

Dörrarna till mässan öppnades innan ordinarie öppningstid för oss. Lyxigt att få glida omkring bland montrarna utan trängsel. Visst, vi hann inte så mycket, det blev mest prat och mingel med utställare och andra bloggande mammor 🙂 Men ändå, man fick en överblick.

UnderBARA BARN, Stockholmsmässan, VIP, Mammabloggare, Underbarabarn IMG_4545IMG_4631

Felix Food Truck var på plats och bjöd på korvstroganoff gjord på deras grytbas, mums!

 IMG_4549

Tävlingar fanns det lite här och där, bland annat en hos Babyland och Barnbutiken, här nedan är våra bidrag 🙂

IMG_4556 IMG_4566

Olika aktiviteter fanns på plats för våra barn, lilleman testade gympabanan som Medley ordnat och naturligtvis bilarna och motorcyklarna hos Kaatach!  Fanns även en pool på plats för de som ville bada 🙂

IMG_4573 IMG_4584 IMG_4585 IMG_4594

Ett av alla härliga företag på plats är Filur Design. Unika barnprodukter med egen design av designern Holmfridur. Härliga färger och rolig design på dockor, matservis, plädar och mer. Julledockorna som alla bygger på en värdegrund, Kärlekens Julle, vänskapens Julle, Kraftens Julle etc. Missa inte!!

IMG_4596

Jag shoppade också, bland annat hos Name It, tre tröjor för 100kr. Men det fanns även andra montrar med bra priser och erbjudanden: Geggamoja, Me&I, Maxomorra, Kids Concept, Minisa, Tröstisar ochTrygg Hansa (bland många) Lilleman provade också att rita en liten stund hos Nannunu.

IMG_4600 IMG_4628

Ett eget ballongmoln fanns till för oss bloggare, en blogspot där vi kunde sitta och skriva, prata eller vila. Vi satt bara där en liten stund medans vi smakade Felix korvstroganoff. Vi hann inte sitta utan sprang runt bland alla montrar och fyndade, pratade, fotade. 15.30 var vi hemma, så vi spenderade drygt 8 timmar i mässhallen 😉 Här är innehållet i den härligt maffiga goodiebagen vi fick med oss hem.

IMG_4629 IMG_4598

Imorgon är det dags igen, då ska jag dit och kolla in allt roligt igen och de montrar jag inte hann med igår och vem vet, kanske fynda något eller varför inte vara med i någon av alla tävlingar som finns i montrarna 🙂 Eller hitta ett företag som vill anställa mig, ingenting är omöjligt tänker jag!

Underbara barn

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *