Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

UnderBARA BARN 3-5/10-2014

”Mässan som tar små barn på stort allvar”

Imorgon slår portarna upp för Sveriges största barnmässa – UnderBARA BARN på Stockholmsmässan i Älvsjö! Man hittar alltid något nytt där, får inspiration, shoppar kläder och annat spännande till bra priser och träffar väldigt många människor och företag :-) En mässa där det mesta finns samlat som kan intressera föräldrar och blivande föräldrar.

Men det finns även roliga tävlingar på plats och jag gillar ju att tävla :-) Läs mer om mässan HÄR. Jag hade även turen att få en VIP plats till bloggfrukosten och den exklusiva förhandsvisningen, så jag tar med mig lilleman och är på plats tidigt imorgonbitti. Vem vet, kanske jag träffar något företag som vill anställa mig!!!UnderBARA BARNmässan

3 reaktioner på ”UnderBARA BARN 3-5/10-2014

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *