Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 46 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på [email protected] vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Sponsorer till Sveriges största 2 årskalas :-) Goodiebags!

Ja, liite jobb var det ju innan alla goodiebags till i lördags var färdiga 😉 Hahaha oj vad grejer vi hade i vårt vardagsrum! Jag fick stor hjälp av dottern när bagsen som vi fått från Loppi skulle packas, och när de var klara, ja då var de fulla med härligt innehåll.

Ett STORT TACK till alla företag som var med och bidrog till våra goodiebags!

IMG_4009 IMG_4011 IMG_4020

Goodiebags, Loppi, Sponsorer, Mammablogg, Kalas

Vitamin Well, Ella´s Kitchen, Sia Glass, Rättstart, Familyroom, Softlan, Tidningen Mama och lite info från olika företag.

IMG_4328

Bambino, Excess minipocket, Arla/Rynkeby, Modifast, Nammi Godis, Reddville, Babyland, ABC leksaker 🙂

IMG_4327

Lumene, RFSU, Barnängen, CCS Healthcare, Sophie la Girafe, FLUX, Weleda, Green People, Colgate och Palmolive. Weleda sponsrade även med bags. Anledningen till att alla företag inte står med vid samtliga bilder är för att de då är nämnda en gång tidigare 😉

IMG_4326

Mingel, mingel, mingel 🙂

IMG_4329   IMG_4309

I partytältet hade vi dukat upp med assietter, servetter, bestick, muggar, vattenflaskor och äpplen sponsrade av Coop Konsum. Tre stycken stora tårtor bakade av min grannes vän och en tårta till de på plats som var allergiska gjord av en mamma i gruppen. Juicen kommer från Brämhults.

IMG_4472

Det går inte med ord beskriva hur glad jag är över alla er som bidrog till vår dag. En dag som blev lyckad och fick det där lilla extra tack vare er, företag och alla andra runtomkring som hjälpte till 🙂

TACK från föreningen Mammaträffar!

En reaktion på ”Sponsorer till Sveriges största 2 årskalas :-) Goodiebags!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *