Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

LOPPI Event Babylove :-)

Igår var jag iväg på ett event anordnat av Loppi i vackra Eric Ericssonhallen på Skeppsholmen. Det bjöds på mumsiga cupcakes, mackor, dryck och till de små fanns russin, klämpåsar och puffits från Ellas Kitchen. Många företag var på plats, Meandi, Coca-cola, Blingo, Mathem, Tallink Silja Line, Filur Design och fler. Det var presentationer av Philips Avent och Trygg Hansa, mamma-modevisning på scen och Anitha Schulman var konferencier. Det var roligt att träffa så många där, företag som andra bloggare, mingel Deluxe! Och när vi gick hem fick vi med oss en finfin goodiebag.

Missa inte att gå in på loppi.se/vinstregn där du bland annat kan vinna en helt ny barnvagn från Kronan :-)                              Gårdagens fotograf Petra Kyllerman.

 Loppi cupcakes Loppi mackor

Loppi jag  Loppi, Loppi event, Loppi Babylove

Loppi cola

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *