Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Sonen 2 år, hipp, hipp Hurra!!

Men vart tog den här veckan vägen?! Redan torsdag och idag är inte vilken dag som helst utan yngsta sonens 2 årsdag. Jösses, det känns som igår när jag låg där på förlossningen efter igångsättning och kämpade :-) Men vilken fin kille som tittade fram och som idag alltså är hela 2 år! Älskade lilla killen

Vi tjuvstartade firandet redan i tisdags då min mamma kom och hälsade på oss. Då blev det en tårta med Ahlgrens bilarfluff och lindt chokladkulorfluff, MUMS! I morse klev de stora barnen upp och gjorde i ordning en frukostbricka med paket och ljus. Vi sjöng också en vacker födelsedags trudelutt 😉 Tyvärr var sambon tvungen att åka typ 05.30 i morse till jobbet och kommer hem sent ikväll, men vi får fira ihop en annan dag, sånt som händer!

Lilleman öppnade sina paket i morse och blev glad över sin polisbil och hoppelefant han fick. Fick också en nattlampa från Pabobo, lego och senare idag kommer han få en balanscykel och plus plus midi. I tisdags fick han en fin träbil, en ambulansbil, memoryspel och kläder :-)

Idag har jag gjort en tårta med hallon/marshmallowsfluff och glasskräm inuti, med bilarfluff utanpå. Den ska vi smaska på senare ikväll. Ska också baka kakor. GRATTIS min älskade unge på din födelsedag! Älskar dig!

IMG_4160 IMG_4166 IMG_4169 IMG_4211

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *