Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Cocktailparty..

Efter att jag sprungit Topploppet igår så åkte vi hem, svidade om och gjorde oss klara för middag hos vänner med Cocktailtema igår kväll. Så roligt att få en inbjudan med ett tema så vi gick all in med kläder och smink :-) Det blev den lilla svarta för min del och tjusigt rött läppstift. Tack för en fantastiskt rolig kväll :-)

IMG_4079

Barnens försök till att posa framför kameran :-) Mina finaste hjärtan i världen!

IMG_4058

IMG_4126

Dressed in black, me and my beautiful friends!

IMG_4112 IMG_4113 IMG_4114

Vi käkade grymt god mat och ja, det blev några drinkar också 😉

IMG_4120 IMG_4122  IMG_4116

2 thoughts on “Cocktailparty..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *