Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

6 barn och 3 vuxna på Grönan

Hahahaha, oj så många skratt det varit idag. En galet rolig dag på Grönan med mina vänner och våra barn plus kompis. Det började med att när vi kom in så sa jag till M, ska vi åka Insane? Ja det gör vi, säger hon! Bara det att jag sa det mer på skämt, och hon ville inte banga, så båda ville egentligen inte åka men vi gjorde det ändå. Återigen blev det 50 sekunder för mig med att tokblunda och typ hålla andan hela vägen. Så jäkla galen karusell. M skrek hela vägen, hahaha, vi var helt förstörda efteråt. Mina käkar gjorde ont för att jag spänt mig och M fick huvudvärk, hihi, men vi gjorde det, åkte Insane!! Modiga vi!

Sen fortsatte vi vuxna med att åka Jetline, Twister och fler karuseller. En sväng in i Skrattkammaren hann vi med också!Barnen sprang runt och åkte allt de hann med, slänggungorna och fritt fall bland annat. Sen käkade vi pannkaks och lasagnebuffé ihop. Åkte lite till, spelade på chokladhjul (ingen vinst, men va såå nära) När kl var 19 så gav vi upp för dagen och åkte hemåt. Ja, verkligen en toppendag med strålande fint väder :-)

Gröna Lund

Gröna Lund

IMG_3700Gröna Lund IMG_3708

IMG_3723 IMG_3729 IMG_3728

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *