Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 44 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

På äventyr – mot Malmös största bloggevent

Detta ska bli så skoj. Jag och dottern ska ut på äventyr, en resa i november mot Malmös största bloggevent!! Jippie! Sojka & Walles Event som arrangerar detta drivs av två härliga och duktiga entreprenörer som vet vad de vill, ja de satsade och startade en egen Eventbyrå! Modigt tycker jag och häftigt att det går så bra för dem.

Ett stort event med familjetema är vad vi ska på! Och mysigt med en liten tjejresa genom Sveriges landskap, jag och min fina dotter :-)

Sojka & Walles, Event, Bloggevent, Mammablogg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *