Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Bio – förhandsvisning

Haha, jo jag vet, dottern är liite coolare än sin morsa, men jag försökte i alla fall 😉

Finest, Lets be Cops, Förhandsvisning

Igår var jag och en kompis på förhandsvisningen av Lets be Cops. En film som Finest bjudit in till. Dottern fick också en biljett från en vän till mig som hade en plats över :-) Det var en film som gav oss vuxna skrattkramp i magen :-) Hahaha, vilka tokiga poliser. Vet inte om den var lämpad för barn, den var väldigt ”grov” i vissa scener med språk och våld. Men dottern tog det med ro och tyckte filmen var rolig men lite konstig ibland :-)

Så här beskrivs filmen:

”LET’S BE COPS är den ultimata polisfilmen om man bortser från den
lilla detaljen att de inte är poliser. När två kompisar klär ut sig
till poliser på en maskerad så blir de hyllade i kvarteret. Men när
våra hjältar lyckas trassla in sig med riktiga gangsters och korrupta
poliser så är de på god väg att bli av med sina falska polisleg… I
huvudrollerna ser vi Damon Wayans Jr och Jake Johnson”.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *