Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Genom skog och mark…

Alltså det är så fantastiskt att bo så här nära naturen som vi gör. Stora gräsytor, skog och springspår. Och så härligt att gå ut i skogen, bland träden och bara andas in den friska luften. Ja det är något speciellt med skogsdoft :-) Sen tycker barnen att det är spännande att leta efter både bär och svamp. Igår på vår promenad blev det blåbärsfynd och inte så mycket svamp. Men vad gör det, vi fick oss en skogspromenad! Jag och killarna i mitt liv.

IMG_3420 IMG_3419

IMG_3422

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *