Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 44 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Kryssning a la oss :-)

Så mycket jag vill skriva om nu :-) I lördags på dagen var jag på Loppi Höststarteventet, mer info om det senare idag…

I lördags eftermiddag tog jag och familjen t-banan mot Slussen och M/S Birka som vi skulle på kryssning med. Denna gång valde vi att bo i en 4 bäddshytt längre upp i fartyget med runt, lite större fönster ut mot havet. Passar oss bra nu, även fast vi vant oss att bo i den lite lyxigare varianten, men att ”bara” ha den blir för trångt för oss. Denna hytt vi bodde i nu har 4 sängar och det funkar väldigt bra då lilleman delade säng med mig :-) (Det finns möjlighet att låna en resesäng ombord)

Vi åt mumsig buffé där jag alltid äter maten för snabbt för att kunna hugga in på efterrätterna. Det är min last här i livet – efterrätter 😉 Men oj så mycket gott det fanns.

Mammablogg IMG_3160 Mammablogg  IMG_3175

Ute på däck 11, högst upp i fartyget  finns en löparbana och lite träningsgrejs för den som känner för det :-) Blåste gjorde det så vi var bara där en stund och kollade utsikten och så.

IMG_3216

  IMG_3193

Detta är ett försök till en hiss-selfie på hela familjen. Gick väl sådär, hahaha 😉 På kvällen kollade vi showen som värdarna ombord gjorde, en ABBA-show. Sen blev det lite shopping i tax-freen (som öppnar kl. 20.00 på helger) och lilleman hittade lekrummet på däck 5.

IMG_3194 IMG_3197 IMG_3208

”With only the ocean ahead of us” = Vacker vy!

M/S Birka, Birka Cruises

Många selfies blev det på denna resa, men det är ju lite kul med :-) Vi kommer nog att åka en gång till i år. Barnen tycker det är roligt att komma iväg. Och vi med, att få slippa diska för ett dygn, städa och bädda sängar! Bara hänga med varandra och bara vara.

   Mammablogg IMG_3229

One thought on “Kryssning a la oss :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *