Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 46 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på [email protected] vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

12 år som förlovade ♡

12 år har jag och sambon varit förlovade idag. Vår förlovningsdag! Jag kommer ihåg det som igår. Hur vi var vakna heela natten mellan den 21-22/8 2002. Varför vi var vakna? Jo, vi träffades den 22/2 och vi ville förlova oss den 22/8 och gärna hemma där vi bodde då. Men sambon behövde åka och vara i Hälsingland på morgonen just den 22/8 så vi förlovade oss på tolvslaget med jordgubbar, cider och ringar, tog sen bilen upp genom Sverige 🙂 Magisk soluppgång kommer jag ihåg och grymt trötta var vi. Gravid med vårt första barn och lyckliga.

Ikväll gjorde vi som efterrätt, jordgubbar, grädde, cider och kladdkakemuffins, mums! Jag älskar denna man så innerligt mycket, mer än någonsin faktiskt och jag hoppas att vi kommer att gifta oss någon gång 🙂 ♡ ♡

Mammablogg, Familjeblogg

En reaktion på ”12 år som förlovade ♡

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *