Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Japp, Matkasse denna vecka, känns så lyxigt.

Här ska lagas mat. God mat från scratch! Budbilen från Middagsfrid var nyss här med Barnkassen som vi beställt till denna vecka. Råvaror utan onödiga tillsatser, ekologiska och färska. En färdigplanerad matkasse och recept på veckans meny. Ska bli så gott och faktiskt, äntligen få lite inspiration och kanske hitta några nya middagsfavoriter i matdjungeln :-) Veckans meny ser ut så här:

1. Gratinerad örttorsk med lättkokta grönsaker
2. Tacotallrik de luxe
3. Thaikyckling med kokosmjölk & grön curry
4. Rökt laxpasta med lime & honung

Jag uppdaterar i slutet av veckan med bilder och betyg på maträtterna :-)

Middagsfrid, Barnkasse, Mammablogg Middagsfrid, Mammablogg, Middagsfrid Barnkasse, Barnkasse

En reaktion på ”Japp, Matkasse denna vecka, känns så lyxigt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *