Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 44 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Älskar klänningen, älskar rea :-) Och bio för två!

Idag bara sprang jag på rean på Indiska, alltså halva reapriset är ju fantastiskt tycker jag :-) Och ibland går det att göra riktiga fynd. Kunde inte motstå denna skönhet till klänning, gissa priset?! Jo, 125 kr. Är ju ingenting. Love my new dress

Indiska, Klänning, Rea

Dottern var med mig också, vi tog en tjejdag idag med bio först och lite shopping sen. Vi såg Teenage Mutant Ninja Turtles, faktiskt riktigt spännande och bra tyckte vi. Kommer ihåg den tecknade varianten när jag var mindre, då hette de Teenage Mutant Hero Turtles :-) Vi myste idag innan dotterns stora dag imorgon med ny skola, s p ä n n a n d e !!

 

One thought on “Älskar klänningen, älskar rea :-) Och bio för två!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *