Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Toalett, raket och cykelkaruseller ;-)

Idag var vi då inne på Kulturfestivalen, jag och mitt äldsta och yngsta barn. På Norrbro, mellan Operan och slottet fanns det mycket skojiga saker att göra för både stora och små kids :-)

IMG_2879

Stockholms Kulturfestival, 2014, Mammablogg, Kulturfestivalen, Gamla Stan, Norrbro

Liite skeptisk var lilleman till denna raket-liknande-karusell-saken 😉 Han ville helst åka bilen, men den var upptagen.

IMG_2886

Desto roligare med denna flygande-cykel-mojäng-karusell :-)

IMG_2889

Den här roliga pariserhjul var det tyvärr för lång kö till, men den var gjord av toalettsitsar. Barnen satt på toaletter och åkte runt, hihi :-)

Stockholms Kulturfestival, Mammablogg

Pysseldags, dottern gjorde egna runtecken-halsband av läder. Och sonen ritade en fin teckning. Ja, vi hade en supermysig dag. Massor mer fanns att göra och det skulle behövas en heldag för att hinna med.

IMG_2898

IMG_2901

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *