Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Usch, inte roligt att se :-(

Nä detta är ingen syn jag vill mötas av när jag åker bil :-( Vår bilresa gick toppen från Hälsingland till Knivsta ungefär, då vi möttes av en mörk, tjock rök över vägen och att det hade bildats en låång bilkö. Vi knäppte på radion och fick höra att en bil stod i lågor. När vi passerade var bilen helt utbränd. Såg hemskt ut och jag hoppas verkligen att den som körde bilen klarade sig oskadd. Och hemska tanke, tänk om det fanns barn i bilen.

Vi hann bara åka i ca 10 minuter innan nästa låånga bilkö hade bildats, vi såg långt fram att det var massor av blåljus. När vi passerade så hade det varit en bilolycka längs vägen, polis, brandbil och ambulans var på plats. Någon blev inburen i ambulansen, en person satt längs vägen och såg helt chockad ut. Bilarna stod ute vid vägkanten så vi kunde åka sakta förbi. Men usch säger jag bara, vad hemskt för de inblandade.

För guds skull alla, var försiktiga i trafiken, alltid!  

E4, Olycka, Knivsta, Bilbrand, Bilolycka

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *