Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 44 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Visst är det lite mysigt med åska?

Kolla in videon från vår balkong, såå mycket välbehövligt regn –> Oväder med blixt och dunder <—

Och där öppnade himlen sig och regnet öser ner, inte bara regn utan det är blixt och åska i massor. Min familj blir lite ”galna” när det blir sånt här väder, haha. Alla vill vi stå på balkongen och uppleva ovädret live, ta massor av bilder och bli blöta av regnet för att sen krypa ihop i soffan eller i en säng och mysa under ett stort täcke allihopa och lyssna på dunder, blixtrar och stormen som viner utanför fönstret. Jag tycker absolut att det är hög mysfaktor på åskväder :-) Lilleman blev lite rädd då de större kidsen sprang runt här som ”tokar” tillsammans med sin far 😉 och försökte hinna med att få in handdukar och annat från balkongen plus att stänga igen fönstret tex i badrummet där det var full storm och blött överallt. Det hade regnat in och utanför var det översvämning i rännorna som går ner från vårt hus…

Ett plus är att all växtlighet äntligen får vatten, det behövs efter de varma dagar som varit. Dock inte lika mys att höra brandbilarna, så det kan ha blivit något blixtnedslag här i närheten :-(

Oväder, Blixtnedslag, Regn, Storm, Åska

Så, nu har familjen vart iväg med bilen och rekat hur det står till i området efter ovädret, resultatet = översvämning på sina håll och träd som fallit över vägen.

bild 1Översvämning  bild 3

 

 

One thought on “Visst är det lite mysigt med åska?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *