Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Lycka när…

Hahaha, jag skrev ju för några dagar sedan om tvättnycklarna som lilleman lyckades pilla in typ under själva tvättrumman i tvättstugan. Fastighetsskötaren skruvade upp hela framsidan på tvättmaskinen utan resultat och sa lite skämtsamt att ja, med lite tur så kommer nycklarna ut ”bakvägen”, de brukar göra det ibland :-) Så han sa åt mig att gå och titta lite då och då ifall de gjort det. Och vet ni vad, kolla vad jag hittade :-) Där är de ju, mina nycklar!! Nu kan vi tvätta igen :-)

Nycklar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *