Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Björnö – Vårt favoritbadställe

En fantastisk heldag på stranden har vi haft idag. Soligt och varmt. Vi åkte till Björnö som ligger en bit utanför stan. Ett av våra favoritställen. Fin sandstrand men det finns också klippor. Vi solade, badade och grillade. Och hängde med våra vänner som också var med. Mys, mys!

Björnö

Leka med bil eller traktor i sanden är en favoritsyssla hos lilleman :-) Att ta en selfie gillar jag, hahaha :-)

IMG_1505 IMG_1508

Att ta det lugnt i stora badringen en sån här varm dag funkar det med :-)

IMG_1515 IMG_1520

Ett försök av mig att läsa min Mama tidning, gick sådär när lilleman också ville läsa 😉

  IMG_1535 IMG_1540

IMG_1573 IMG_1572

IMG_1507

4 thoughts on “Björnö – Vårt favoritbadställe

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *