Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Känslan när…

Ja, jag måste bara skriva av mig lite!

Jag är ju hemma med två kids själv och försöker som vanligt vara en ”supermorsa” som klarar allt på en gång och gärna samtidigt. Så känslan när jag som hastigast skulle kolla mailen och dottern säger att Anton sover mamma! Va säger jag, klockan är ju bara 19.20, jo, han brukar inte somna förrens typ 20.30 så att somna såå tidigt skulle betyda ”ingen-rolig-natt-för-mig”. Så vi väcker honom vilket gör honom sur och grinig. Den känslan är: Men nej, suck!

Hur som helst, tvätten måsta hämtas med i tvättstugan och Anton gråter för han vill sova, men jag får med honom i alla fall. Han slutar gråta när han får hålla nycklarna, ni vet de små nycklarna till själva tvättkolven. Och, jo vi har båda nycklarna på samma hänge!!!

Så känslan när vi är i tvättstugan och jag viker tvätten så fort jag kan, jag har en trött liten kille som bara vill hem OCH KÄNSLAN då när lilleman lägger nycklarna i tvättmaskinen och tittar på mig och rycker på axlarna. Känslan som dyker upp när jag inser att han lyckats få igenom nycklarna i den ytterst smala springan som går runt öppningen så att de åkt in i själva trumman. Ja, den känslan är bara SUCK!! Plus att jag har mensvärk och jordens huvudvärk, typ migrän. Men, men bara att gilla läget, eller hur 😉 :-) Nu gör vi kväll.. Men jag måste säga att det hjälper att skriva av sig, för nu är känslan bara en liiten suck :-) Och jag vet att detta inte var hela världen, men just nyss för mig var det ett enda stort suck.

Tvättmaskin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *