Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Hostan blev en tur till akuten :-(

Fy bubblan, lilleman somnade efter lunch idag men vaknade av sin egen hosta efter 20 minuter. Inte vilken hosta som helst utan jag har aldrig hört liknande. Det lät som astma/krupp när han andades in. Hann liksom inte andas in helt innan en djup, hosta kom. Lät torrt och jobbigt. Svårt att förklara. Ja hursomhelst var jag hemma själv just då och fick lite lätt panik. Ringde sambon och kidsen som direkt kom hem. Jag ringde till 1177 och rådfrågade, de sa: Åk in till akuten. Jösses, ja jag packade väskan med övernattningsgrejs för säkerhetsskull och så åkte vi in.

När vi kom in till akuten tog de emot oss direkt och kollade syresättning och mycket mer. Konstaterade att han har falsk krupp och skickade hem oss med Ipren och Nässpray. Verkar bli en ”spännande” natt vi har framför oss :-/

Min lilla kille känns ändå pigg, vill vara med och leka, äter och dricker. Men så är det den nedriga hostan och snor som rinner. Inte kul och jag önskar så att han blir frisk, gärna nu bums! Lilla älsklingen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *